Som Arbetsförmedlingen fast vi sköter allting åt dig.


Sluta slösa tid! Sök jobb helt automatiskt.

Sök alla jobb i din valda yrkeskategori samtidigt. Ta del av den framtida platsbanken. Minskad möda, ökat resultat.

Bli medlemNu endast 10kr!
  199kr/mån

Autojobb vs. Arbetsförmedlingen


Det är dags att hitta effektivare vägar till en anställning

autojobb
  •    Automatisk jobbsökning
  •    Vänta på jobberbjudande
  •    ~207 378 jobbannonser
  •    Gratis mallar & tips
  •    Kundtjänst
Arbetsförmedlingen
  •    Manuell jobbsökning
  •    Jaga arbetsgivare
  •    ~137 508 jobbannonser
  •    Tips
  •    Kundtjänst

Fördelar med automatisk jobbsökning


Att hitta och söka lediga jobb automatiskt är den säkraste vägen till en anställning. Processen är mycket simpel, då vi praktiskt taget gör hela jobbsökningen åt dig. Som arbetsförmedlingen fast vi söker jobb åt dig.

ledga jobb

Du sparar tid


Slösa ingen mer tid på manuellt jobbsökande. Ett enkelt knapptryck och du skickar iväg din ansökan till flertalet arbetsgivare.

jobb

Dina chanser ökar


Till skillnad från att söka ett jobb i taget, ökar automatisk jobbsökning dina chanser att nå ut till fler intresserade arbetsgivare och dina valmöjligheter blir större.

lediga jobb

Du får full koll


Inga mer oklarheter över dina jobbmöjligheter. Med direkt respons från ett stort antal arbetsgivare får du klar och tydlig insikt i dina konkreta chanser att bli anställd.

enkelt jobb

Välj hur du söker jobb automatiskt


Vi har utvecklat två olika typer av automatiska jobbsökningar beroende på vad det är du vill uppnå med din jobbsökning.

Automatisk sökning

Du når ut till exakt alla arbetsgivare som har lagt upp jobbannonser och söker anställda i den yrkeskategorin du väljer. För dig som vill utforska dina jobbmöjligheter och hitta ett jobb så snabbt som möjligt.

Anpassad sökning

Här har du möjligheten att kolla runt på jobbannonser och checka i de jobb du vill söka till med ett knapptryck. Sedan trycker du bara på "sök" och din ansökan skickas iväg på en gång till de jobb du valt.

Automatisk jobbsökning


När du söker lediga jobb automatiskt med Autojobb kan du skicka ut ditt CV och personliga brev till hundratals arbetsgivare i din valda yrkeskategori med ett knapptryck. Du undviker onödig tid som du tidigare slösat på att manuellt söka ett jobb i taget.


Testa nu
lediga jobb

Snabba resultat


När du vanligtvis söker jobb så kan det ta flera dagar innan du får svar ifrån arbetsgivaren. Med Autojobb så får du flera svar redan de två första dagarna då du når ut till flertalet arbetsgivare samtidigt.


Testa nu
platsbanken

Inga förbindelser


Vår tjänst har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Säg upp ditt medlemskap när du vill. Vi strävar efter att du ska komma i arbete så snabbt som möjligt, därför vore det löjligt för dig att förbinda dig hos oss.


Testa nu
jobb

Medlemmar om AutojobbPerfekt tjänst när jag var i akut behov av jobb. Gjorde en automatisk sökning på alla lediga jobb, min inkorg har aldrig varit så full

Johan Lundqvist

Programmerare
stockholm jobbsökning
Var inte riktigt redo att få så många samtal dagarna efter min ansökan. Effektiv tjänst, men var redo på att din telefon vibrerar hela dagen därpå

Susanna Murkel

Servitris
lediga jobb stockholm
Gick och la mig som arbetslös, vaknade upp med 3 olika inbjudningar att komma på arbetsintervju, effektivt, billigt och precis vad jag behövde

Jeremy Skoglund

Kundservicemedarbetare
hitta jobbSom Arbetsförmedlingen fast helt automatiskt

Sök hundratals lediga jobb i din kategori – svar får du direkt i din personliga e-post. Avsluta när du vill.

Nu endast för 10kr 199kr/mån