Blogg

Autojobb bloggen

Jobba i butik

Hitta dom bästa butiksjobben hos dom bästa arbetsgivarna, inom detaljhandeln. Autojobb.nu erbjuder dig som vill jobba i butik, dels möjligheten att snabbt hitta ett roligare arbete och dels möjligheten att hitta en arbetsgivare, som på sikt, hjälper dig att uppnå en högt avlönande detaljhandelskarriär.

Läs mer...

10 Tips - Så gör du ditt CV bättre

Vi lever i en värld där första intrycket blir VIKTIGARE och VIKTIGARE för varje dag som går. För bara 20 år sedan så var första intrycket det tillfälle där man mötte sin framtida arbetsgivare i person. Men saker och ting har förändrats sen dess och idag lever vi i en digitaliserad värld som hela tiden blir mer och mer avslöjande.

Läs mer...

Framtiden är här

Tack vare internets stora globalisering så lever vi i en värld fylld av gemenskap och möjligheter. Folk uttrycker sig öppet, mycket och ofta anonymt. Det har gjort att skapandet av kontakt med människor aldrig har varit enklare än vad det är idag.

Läs mer...

Jobb utan erfarenhet

Den svenska jobbmarknaden är på många sätt unik. Trots att arbetslösheten har sjunkit årligen sedan ungefär tio år tillbaka så är det på många sätt förhållandevis svårt att få jobb. Många har nog fått uppleva känslan av att själva inte kunna säkra långvarig anställning, samtidigt som det på nyheterna ges intrycket av att de flesta i Sverige redan jobbar. Men intressant nog beror detta inte så mycket på att det inte finns lediga jobb, utan att jobben helt enkelt annonseras på fel plats eller att ansökningsprocesserna är så krävande att man helt enkelt ger upp efter ett fåtal ansökningar.

Läs mer...