2018-09-10

Jobba i butik

Hitta dom bästa butiksjobben hos dom bästa arbetsgivarna, inom detaljhandeln. Autojobb.nu erbjuder dig som vill jobba i butik, dels möjligheten att snabbt hitta ett roligare arbete och dels möjligheten att hitta en arbetsgivare, som på sikt, hjälper dig att uppnå en högt avlönande detaljhandelskarriär.

Autojobb.nu har sedan 2015 strävat efter att skapa ett snabbare sätt för drivna jobbsökare att hitta seriösa, och kvalificerade arbetsgivare inom detaljhandeln.

Detaljhandeln är idag Sveriges och kanske världens största och mest attraktiva sektor inom världsekonomin. I en högkonjunktur är utbudet av jobb för dig som vill jobba i butik, många och relativt lätta att få. Ännu mer intressant är att branschen, även under lågkonjunktur, när dom flesta branscher lider, fortsätter att växa. Mat ska handlas, medicin ska införskaffas, och våra behov ska tillgodoses, oavsett rådande konjunktur. Därför är en karriär inom detaljhandeln och ett jobb i butik dels en bra investering och dels en bra försäkring.

Butiksjobb passar främst dig som gillar att hjälpa andra, är lösningsorienterad, gillar tempo och är kreativ. Ett jobb i butik eller karriär inom detaljhandeln är alltså värt att satsa på, särskilt om du letar efter ett serviceorienterat och entreprenöriellt yrke. Utvecklingsmöjligheterna för dig som vill jobba i butik, många, med ansvarsområden såsom butikshantering, kassahantering, ekonomi, inköp och personalledning.

Mer om Autojobb.nu för dig som vill jobba i butik

Som ett av Sveriges snabbast växande jobbsökarguide för dig som vill jobba i butik, förmedlar vi jobb till några av Sveriges största detaljhandelskedjor.

Autojobb’s jobbmatchningsmotor är rekordsnabb

Tjänsten Autojobb.nu är utvecklad via en modern, smart teknik för snabbmatchning av kompetent och kvalificerad personal med arbetsgivare inom detaljhandel. Detta har lett till att vi kunnat hjälpa fler jobbsökare till jobb i butik, än vi någonsin hade kunnat räknat med. Autojobb.nu har under det senaste året matchat över 800 jobb på 200 olika platser runt om i landet. Autojobbs smarta matchningssystem levererar kvalitativa jobb i butik på rekordfart.