FAQ

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna


Hur går det till när man söker jobb automatiskt?


Efter registrering laddar du upp ditt CV och personliga brev på plattformen, du ta hjälp av våra skräddarsydda mallar om du föredrar det. Sedan är du redo att söka lediga jobb automatiskt. Du väljer din yrkeskategori och sökmetod, antingen söker du till alla yrken i kategorin eller väljer själv vilka lediga jobb som du tror passar dig. Sedan söker du alla dessa jobb på en gång. Mer effektivt kan det inte bli!

Jag hittar inte yrket jag vill söka till?


Om du inte hittar yrket eller yrkeskategorin du vill söka till så beror det oftast på att antalet lediga jobb är för få. Eftersom vår tjänst är baserad på automatiserad sökning så kräver yrket en viss kvantitet för att platsa in. Vi uppskattar dock om du meddelar oss angående det saknade yrket så vi kan se över om det finns en chans att lägga in detta.


Bindningstid, uppsägningstid?


På Autojobb har vi ingen bindningstid. Vi vill att vår tjänst ska leva upp till det den är till för, hitta jobb på det mest effektiva sättet. Vi strävar efter att våra medlemmar ska hitta jobb så snabbt som möjligt, därav så är en bindningstid eller uppsägningstid endast motstridande för våra värderingar.

Hur får jag svar från arbetsgivarna?


Du får svar i din personliga e-post som du registrerade dig med på Autojobb. Avsikten är en personlig kommunikation mellan dig och arbetsgivaren. Avsändaren på ansökningen som arbetsgivaren tar emot är din personliga e-post adress.


Hur ser jag historik på vilka jobb jag sökt?


Gå in på ditt konto och under ”Mina ansökningar” så ser du alla jobb som du sökt till. Här kan du ta reda och hålla koll på vilka arbetsgivare som kan komma att kontakta dig, via e-post eller telefon.