Kraftfull & resultatorienterad jobbsökning

Automatisk jobbsökning som ger resultatVad är Autojobb?

Autojobb är en tjänst där arbetssökande kan skicka ut ansökningar automatiskt till alla jobbannonser inom utvalda områden och yrkeskategorier. Vi har samlat allt som behövs när man söker jobb, på ett och samma ställe, och vi har gjort det möjligt att söka hundratals jobb med ett knapptryck!

Kontinuitet

Våra systemutvecklare jobbar hela tiden för att förbättra det automatiserade systemet som delar ut ansökningar. Vi vill att Autojobb ska vara så enkel som möjligt, men att den samtidigt når hela vägen fram till de rätta arbetsgivarna. Vi vill därmed ge våra arbetssökande många alternativ när de väljer arbetsplats.Vår mission

Vi på Autojobb tycker att även en arbetslös persons tid är värdefull. Därför ser vi hellre att den används till faktiskt arbete, än att slösa bort den på själva sökandet av ett arbete. Rekryteringsprocessen i dagens samhälle är helt utdaterad och ineffektiv. Arbetssökande spenderar många timmar i veckan på att söka jobb, istället för att faktiskt jobba. Vi vill att kommunikationen mellan arbetsgivare och arbetssökande ska flyta på bättre, så att arbetsmarknaden öppnas upp. Vi vill att man som arbetssökande ska känna att man kan få eller kan byta jobb när som helst. Vi tror att det kommer minska klyftorna i samhället, eftersom ingen då behöver vara långtidsarbetslös.


Om företaget

Företaget grundades 2017 i London, Twickenhamn. För tillfället riktar vi oss mot den svenska och engelska arbetsmarknaden, men siktar på att expandera internationellt inom en snar framtid.

Vi står för:

  • Transparens - Vi står för öppen och ärlig kommunikation
  • Effektivitet & resultat - Garantera resultat
  • Enkelhet - Simpel och elegant app
  • Aldrig stå still - Ständig utveckling
  • Rättvisa - Alla har rätt till samma service & möjligheter