Platsbanken - helt automatiskt


Här i platsbanken finner du alla lediga jobb som vi har tillgång till. Använd platsbanken för att undersöka din föredragna yrkeskategori och dess antal lediga jobb. Undersök jobbannonser och se om vår tjänst är för dig. Finns det tillräckligt många lediga tjänster i din yrkeskategori för att söka jobb automatiskt effektivt? Svaret finner du här i platsbanken.

autojobb
  •    Sök ett stort antal jobb samtidigt
  •    Garanterad snabb respons
  •    ~207.000 jobbannonser
  •    Direkthjälp med CV/Personligt brev
  •    10kr   199kr/mån
Arbetsförmedlingen
  •    Sök ett jobb åt gången
  •    Ej garanterad respons
  •    ~138.000 jobbannonser
  •    Hjälp med CV/Personligt brev
  •    GratisFördelar - Automatisk jobbsökning


Platsbanken på Autojobb innehar Sveriges största register av jobbannonser. Vi har samlat ihop jobbannonser från flertalet plattformar och sammansatt dessa på en plats. Genom tillgången till det stora antalet jobbannonser så optimeras vår automatiska söktjänst ytterligare med tanke på det direkta sambandet mellan mängden jobberbjudanden och chansen att bli anställd.


ledga jobb

Effektivare

Istället för att söka ett jobb i taget, så skickar du din ansökan till alla jobberbjudanden i din yrkeskategori i platsbanken - samtidigt.

ledga jobb

Ökar dina chanser

Automatisk jobbsökning ökar dina chanser att bli anställd, då du når ut till fler arbetsgivare på en gång. Mer respons innebär även mer valmöjligheter.

ledga jobb

Visar dina möjligheter

Då du når ut till ett större antal arbetsgivare samtidigt, får du konkret insyn i dina faktiska chanser att bli anställd. Inga mer otydligheter.


Sök jobb genom Platsbanken på AutojobbPlatsbanken är baserad på jobbannonser från rekryteringssidor och rekryteringsplattformar. Genom vårt register av jobbannonser så kan vi på Autojobb ge dig en översikt av de lediga jobb som finns tillgängliga i ditt område. Platsbanken ger dig en generell översikt över huruvida Autojobb är för dig, och möjligheten att undersöka enskilda jobbannonser, en i taget. Via Platsbanken tar du reda på dina exakta möjligheter, så att du vet om vår automatiska söktjänst är något du kan ha användning av. Vi på autojobb strävar efter total transparens när det kommer till dina möjligheter, därav skapade vi Platsbanken.


Lediga jobb i Stockholm - Lediga jobb i Göteborg - Lediga jobb i Malmö


Skapa eller Ladda upp ditt CV

Du väljer själv om du vill ladda upp ett egetskapat CV och personligt brev eller om du hellre vill skapa din ansökan med våra verktyg.

Sök lediga jobb automatiskt

Du väljer yrkeskategori och ditt område där du vill söka och trycker på ”sök jobb”. Ditt CV skickas därefter direkt ut till hundratals arbetsgivare.

Svar från arbetsgivare direkt i din e-post

Med Autojobb slipper du mellanhänder. Du får svar direkt från arbetsgivaren i din egen e-post. Avsändaren på din ansökan är den e-postadress som du registrerar dig med.
Sök lediga jobb helt automatiskt

Sluta slösa tid - sök hundratals jobb samtidigt i Sveriges största platsbank.Testa nu